Bejelentés


DJ B Attila Honlapja A zene legyen veletek!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Üdvözlök mindenkit a honlapomon, amelyen saját zenéimet, mixeimet szeretném bemutatni. Leginkább a Dance/Hands Up, Trance stílusú zenékkel foglalkozok, amelyeket nagyon régóta kedvelek. Véleményem szerint ezek a stílusok az utóbbi időben sajnos nagyon háttérbe szorultak ami nem jó. Leginkább ezért gondoltam azt, hogy ilyen stílusú zenéket szeretnék készíteni, mert nagyon szeretem e stílusokat. És akiknek van egy kedvenc stilusuk azok kiállnak mellette és nem feltétlenül azt nézik, hogy éppen mi is a divat. Természetesen a zenéim közel sem tökéletesek, de majd idővel megpróbálok minél többet fejlődni. Egyáltalán nem tartom magam világhírű sztárnak, hiszen nem vagyok az és még rengeteg dologban fejlődnöm kell (pl. Mastering), egyszerűen csak egy hétköznapi srác vagyok, akit érdekel a zeneszerkesztés. Ennyi.
Hírek
Figyelem! Újabb Remix!

Letölthető a 'Ferry Corsten - Check it out' című számához készjtett legújabb remix! A 'Zenék' menüpontban megtalálható. Jó szórakozást hozzá.

tovább >>


Letölthető a legújabb zenénk

A mai naptól letölthető a már említett új zenénk. A 'Zenék' menüpontban elérhető az 'Original Mix' és annak rövidített verziója az 'Original Mix Cut'. Jó szórakozást hozzá.

tovább >>


Figyelem! Új zene elérhető hamarosan!

Hamarosan felkerül és letölthető lesz a legújabb, PepySec-el közösen készített zenénk, amely tulajdonképpen egy régebbi zenénk újrafeldolgozása lesz. A zene nemsokára elérhető lesz, a 'Zenék' menüpontban.

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!